Ιατρείο πρωκτού – Χειρουργική κλινική εντέρου πρωκτού

ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΩΚΤΟΥ

Το ιατρείο παθήσεων πρωκτού της YODA δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους ασθενείς ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της πάθησής τους με γνώμονα την ελάχιστα δυνατή επεμβατικότητα και την ταχύτερη επιστροφή τους στην καθημερινότητα.

Είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους χειρουργούς, με μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση των συγκεκριμένων παθήσεων και άριστα καταρτισμένο προσωπικό με υψηλό επαγγελματισμό.

Εστιάζουμε στην ολοκληρωμένη λύση του προβλήματος, στην άμεση κινητοποίηση και έξοδο του ασθενούς από την μονάδα την ίδια ημέρα, στην άνετη και ανώδυνη μετεγχειρητική του πορεία και στην συντομότερη δυνατή επιστροφή στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Για  να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιούνται οι πλέον αποτελεσματικές διαγνωστικές μέθοδοι, τεχνολογίες αιχμής και οι πιο σύγχρονες αναίμακτες και ανώδυνες χειρουργικές τεχνικές.

Το ιατρείο παθήσεων πρωκτού στεγάζεται σε υγειονομικά άριστο περιβάλλον της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

 Για περισσότερες πληροφορίες η’ για να κλείσετε ραντεβού 

Η αιμορροϊδοπάθεια αποτελεί μια από τις συχνότερες παθήσεις της πρωκτικής περιοχής μαζί με τη ραγάδα πρωκτού, το περιεδρικό απόστημα και το περιεδρικό συρίγγιο.ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΩΝ ΜΕ LASER ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Η αιμορροϊδοπάθεια αποτελεί μια από τις συχνότερες παθήσεις της πρωκτικής περιοχής μαζί με τη ραγάδα πρωκτού, το περιεδρικό απόστημα και το περιεδρικό συρίγγιο.

Οι παλαιότερες χειρουργικές τεχνικές είχαν δημιουργήσει φόβο στους ασθενείς λόγω του πόνου που προκαλούσαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Σήμερα με τα laser νέας γενιάς με εύκαμπτη οπτική ίνα και μήκος κύματος 1470nm μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου διορθώνοντας τις πάσχουσες αιμορροΐδες. Η μέθοδος που ονομάζεται αιμορροϊδοπλαστική με λέιζερ (LHP), είναι η πλέον σύγχρονη και ανώδυνη θεραπεία των αιμορροΐδων.

Μάθετε περισσότερα…

laser λέιζερ κύστη κόκκυγα κόκκυγος τρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο, περιεδρικό συρίγγιοΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΕΔΡΙΚΟΥ ΣΥΡΙΓΓΙΟΥ ΜΕ LASER

Το περιεδρικό συρίγγιο δημιουργείται συνήθως από το περιεδρικό απόστημα και αποτελεί τη χρόνια εξέλιξη αυτού. Οι κλασσικές χειρουργικές τεχνικές που εφαρμόζαμε τα προηγούμενα χρόνια ήταν πιο πολύπλοκες, με υψηλότερα ποσοστά επιπλοκών, ενίοτε επώδυνες και μερικές φορές προκαλούσαν ακράτεια.

Σήμερα με τα laser νέας γενιάς με εύκαμπτη οπτική ίνα και μήκος κύματος 1470nm μπορούμε να θεραπεύσουμε τα περιεδρικά συρίγγια χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο το σφιγκτήρα. Η μέθοδος ονομάζεται FiLaC (Fistula-tract Laser Closure) και αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ασφαλή θεραπεία για τα περιπρωκτικά συρίγγια.

Μάθετε περισσότερα…

intro2 copy εξέταση ιατρός πειραιάς yoda clinic one day μονάδα ημερήσιας νοσηλίας θεραπείαΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΑΓΑΔΑΣ ΠΡΩΚΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Η ραγάδα πρωκτού είναι ίσως η πιο επώδυνη πάθηση της περιοχής του πρωκτού και  εξίσου συχνή με τις αιμορροΐδες και το περιεδρικό συρίγγιο.

Οι κλασσικές χειρουργικές τεχνικές που εφαρμόζαμε τα προηγούμενα χρόνια, όπως η σφιγκτηροτομή και η διαστολή αποθάρρυναν τους ασθενείς λόγω των επιπλοκών και της ακράτειας που προκαλούσαν. Με σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, η ραγάδα μπορεί να θεραπευτεί ακόμα και την ίδια ημέρα, χωρίς γενική αναισθησία.

Μάθετε περισσότερα…