Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική: Ξαναδίνοντας στο σώμα τη φυσική του μορφή

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική: Ξαναδίνοντας στο σώμα τη φυσική του μορφή

Η Πλαστική Χειρουργική αποτελεί την απάντηση της Ιατρικής επιστήμης όχι μόνο στις αλλαγές που επιφέρει στην εμφάνισή μας το αδυσώπητο πέρασμα του χρόνου αλλά και στις παραμορφώσεις που μπορεί να προκύψουν έπειτα από τραυματισμούς, εγκαύματα ή ογκολογικά περιστατικά.

Για τις δεύτερες έχει εξελιχθεί η ειδικότητα της Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, η οποία έχει και ως βασικό στόχο να αποκαθιστά τη φυσιολογική μορφή του ανθρώπινου σώματος.

Τα τελευταία χρόνια, η Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο επιδεικνύοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, χάρη σε μια πληθώρα νέων, επεμβατικών και μη μεθόδων.

Αφαίρεση σπίλων

Ένα μεγάλο κομμάτι της Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής εστιάζει στην αντιμετώπιση βλαβών του δέρματος, όπως οι σπίλοι – ελιές. Οι τελευταίοι σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο και δυνητικά μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι και να μετεξελιχθούν σε κακοήθεις.

Ο προσεκτικός και τακτικός έλεγχος στις δερματικές βλάβες θεωρείται αναγκαίος, για την ασφαλή διάγνωση και έγκαιρη θεραπεία του ασθενή.

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA υποστηρίζει την εξέταση οποιασδήποτε βλάβης του δέρματος, ενώ αν κριθεί απαραίτητο από τον εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό η βλάβη θα αφαιρεθεί και θα σταλεί για βιοψία.

Διόρθωση ουλών

Επίσης, στο τμήμα Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής της YODA μπορεί να γίνει εκτίμηση και αξιολόγηση ουλών μετά από επεμβάσεις, τραυματισμούς ή εγκαύματα, οι οποίες μπορεί να βελτιωθούν ή να εξαλειφθούν με επεμβατική ή όχι μέθοδο.

Η Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική, προσφέρει τη δυνατότητα για ουσιαστική αντιμετώπιση των ουλών, αλλά και απόκρυψης τους, ώστε να είναι κατά το δυνατόν «αόρατες».

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο τμήμα Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, το οποίο βρίσκεται στην αιχμή των επιστημονικών εξελίξεων.

Το τμήμα Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής της YODA είναι στελεχωμένο από μια ομάδα πρωτοπόρων πλαστικών χειρουργών που εφαρμόζουν τις πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές στην πλαστική και επανορθωτική χειρουργική, με τα καλύτερα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα, όπως άλλωστε πιστοποιείται κι από τα υψηλότατα επίπεδα ικανοποίησης των ασθενών.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.