Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA: Διανυκτέρευση τέλος!

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο
Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA: Διανυκτέρευση τέλος!

Η σύγχρονη Ιατρική αφορά τόσο στην εφαρμογή καινοτόμων θεραπειών και μεθόδων για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, όσο και στην ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του ασθενή και του χρόνου παραμονής του σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

Επιτομή της τάσης αυτής διεθνώς αποτελεί ο θεσμός των Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας ή One Day Clinics. Στις μονάδες αυτές πραγματοποιούνται χειρουργεία και πολλές άλλες ιατρικές πράξεις, οι οποίες απαιτούν ολιγόωρη παραμονή των ασθενών δίχως διανυκτέρευση και αφορούν σε περιστατικά πολλών ιατρικών ειδικοτήτων.

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες εκδοχές του θεσμού αυτού στην Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας με ακρίβεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ένα ευρύτατο φάσμα παθήσεων και προβλημάτων υγείας.

Σε αυτό συμβάλλει η στελέχωσή της από εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς, καθώς και η υποστήριξή της από τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, ο οποίος επιτρέπει την εφαρμογή ορισμένων εκ των πλέον καινοτόμων θεραπειών αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA, ο ασθενής απολαμβάνει την απαιτούμενη φροντίδα με την ελάχιστη δυνατή παραμονή του στην Μονάδα και όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα που αυτό συνεπάγεται.

Το περιβάλλον υψηλής αισθητικής της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA χαλαρώνει και προδιαθέτει θετικά τον ασθενή, ενώ η ψυχολογία του βελτιώνεται σημαντικά όταν γνωρίζει πως θα επιστρέψει άμεσα και με ασφάλεια στον οικείο χώρο του σπιτιού του με τους ανθρώπους που τον αγαπούν και τον νοιάζονται.

Όσο μεγαλύτερη διάρκεια έχει η παραμονή στο νοσοκομείο, τόσο πιο αυξημένα είναι και τα επίπεδα στρες του ασθενή, υπονομεύοντας την ανταπόκρισή του στην όποια θεραπεία.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η παρατεταμένη νοσηλεία αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης ιατρογενών νόσων, πιθανότητα που ελαχιστοποιείται στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA.

Επιπλέον, η νοσηλεία στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA επιβαρύνει λιγότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό, καθώς μειώνει τα έξοδα που δημιουργεί η πολυήμερη παραμονή του ασθενή στο νοσοκομείο, όπως π.χ. για φαγητό ή αποκλειστικές νοσοκόμες.

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA παρέχονται υπηρεσίες διαγνωστικής, θεραπευτικής αλλά και χειρουργικής φύσης. Ειδικότερα εξυπηρετούνται περιστατικά γαστρεντερολογικά, δερματολογικά, οδοντιατρικά και Περιεδρικών και ορθοπρωκτικών παθήσεων, καθώς και επεμβάσεις γενικής, πλαστικής χειρουργικής, διαβητικού ποδιού και άλλες.

Όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται άμεσα χωρίς να απαιτείται η παραμονή του ασθενή στην Μονάδα. Ακόμη και σε περιπτώσεις χειρουργικών επεμβάσεων, η εφαρμογή καινοτόμων θεραπειών και μεθόδων με τη συνδρομή της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία, διασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση του μετεγχειρητικού πόνου και των πιθανών επιπλοκών. Ως αποτέλεσμα, ο ασθενής αισθάνεται καλύτερα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αποφεύγει τη διανυκτέρευση.

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA λειτουργεί ένα πρότυπο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Γενικής Χειρουργικής, το οποίο καλύπτει το φάσμα των αναγκών που εκτείνονται από τη διάγνωση και την προεγχειρητική μελέτη, έως τη θεραπεία με επεμβατικό τρόπο και την τελική αποκατάσταση για όλες τις χειρουργικές πράξεις που χρήζουν καταστολή (με τοπική αναισθησία ή/και μέθη).

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.