Ταλαιπωρία τέλος για τη διάγνωση των περιεδρικών παθήσεων

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Ταλαιπωρία τέλος για τη διάγνωση των περιεδρικών παθήσεων

Η μέχρι πρότινος άβολη διάγνωση των περιεδρικών και ορθοπρωκτικών παθήσεων μέσω της κολονοσκόπησης μετατρέπεται πλέον σε… παιχνίδι, χάρη στην πρωτοποριακή προσέγγιση της πρωκτοσκόπησης, που εφαρμόζεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο ειδικό Ιατρείο Περιεδρικών Παθήσεων της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA.

Απόρροια του σύγχρονου τρόπου ζωής, ο οποίος διακρίνεται από το έντονο στρες, τη σχεδόν μόνιμα καθιστική ζωή και την κακή διατροφή, παθήσεις όπως οι αιμορροΐδες, οι ραγάδες, οι πολύποδες, οι κύστες κόκκυγα, τα αποστήματα και τα συρίγγια, ταλαιπωρούν σήμερα τουλάχιστον έναν στους τρεις ανθρώπους στον πλανήτη, διαταράσσοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.

Αποτελούν δε μια από τις συχνότερες αιτίες εισαγωγής στο χειρουργείο. Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντική η έγκαιρη διάγνωσή τους.

Μέχρι πρότινος, η διάγνωση των παθήσεων αυτών γινόταν από γαστρεντερολόγους μέσω της κολονοσκόπησης και της χρήσης εύκαμπτων κολονοσκοπίων, μια διαδικασία αρκετά άβολη και με διόλου ευκαταφρόνητο κόστος.

Το ειδικό Ιατρείο Περιεδρικών Παθήσεων της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA έρχεται να ανατρέψει αυτά τα δεδομένα:

Ειδικά καταρτισμένοι γενικοί χειρουργοί με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της ανατομίας της περιοχής, εφαρμόζουν στο Ιατρείο Περιεδρικών Παθήσεων της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA την πρωτοποριακή διαγνωστική μέθοδος της πρωκτοσκόπησης με αυτοφωτιζόμενα, μιας χρήσης πρωκτοσκόπια.

Η πρωκτοσκόπηση από γενικό χειρουργό υπερέχει έναντι της κολονοσκόπησης από γαστρεντερολόγο για τους εξής πολύ σημαντικούς λόγους:

  • Είναι απλούστερη ως διαδικασία από την κολονοσκόπηση, καθώς η πρωκτοσκόπηση δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία, παρά μόνο έναν χαμηλό υποκλυσμό 30 λεπτά πριν την εξέταση.
  • Έχει χαμηλότερο κόστος, καθώς για την εκτέλεσή της πρωκτοσκόπησης απαιτούνται απλά, μιας χρήσης πρωκτοσκόπια.
  • Παρέχει περισσότερες πληροφορίες, καθώς τα μιας χρήσης αυτοφωτιζόμενα άκαμπτα ορθο-πρωκτοσκόπια προσφέρουν καλύτερη εικόνα και πρόσβαση στην περιοχή, επειδή αντιμετωπίζουν τον σφιγκτηριακό μηχανισμό που έχει την τάση να εμποδίζει τα εύκαμπτα κολποσκόπια στην επιμελή εξέταση της περιοχής.
  • Η διάγνωση γίνεται απευθείας από το γενικό χειρουργό, δηλαδή τον ειδικό γιατρό, που θα την αντιμετωπίσει και χειρουργικά, επιτρέποντάς του να έχει προσωπική εικόνα και άποψη, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεται σε πληροφορίες και γνώμες συναδέλφων που έχουν κάνει μόνο τη διάγνωση.
  • Eπιτρέπει να δοθεί επιτόπια λύση στην πάθηση από την πρώτη κιόλας εξέταση, καθώς μέσω της πρωκτοσκόπησης ο γενικός χειρουργός σχηματίζει άμεση προσωπική εικόνα για το πρόβλημα και τον ιδανικό τρόπο αντιμετώπισής του.

Εισάγοντας και στην Ελλάδα καινοτόμες πρακτικές και μεθόδους που στο εξωτερικό εφαρμόζονται από 20ετίας, το Ιατρείο Περιεδρικών Παθήσεων της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA προσφέρει άμεσα εύκολη διάγνωση για κάθε περιεδρική και ορθοπρωκτική πάθηση, με χαμηλό κόστος, ελάχιστη επεμβατικότητα και κατά συνέπεια πολύ λιγότερο πόνο και ταλαιπωρία για τον ασθενή.

9 Comments

  • Ένα ραντεβού για το τέλος Οκτωβρίου!

    Λίτη Ιρενα 31 Ιουλίου 2018
    • Καλημέρα σας. Για πληροφορίες σχετικά με τιμές ή/και για να κλείσετε διαγνωστικό ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 210 4222 260 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

      yoda 1 Οκτωβρίου 2018
  • Με ενδιαφερει το κοστος της κολονοσκοπησης κ επισης να μαθω αν βρεθει πολυποδας η αφαιρεση γινεται αμεσως η χρειαζεται αλλο ραντεβου; ευχαριστω

    Στελλα Πωλ Δοσσαρα 1 Σεπτεμβρίου 2018
    • Καλημέρα σας. Για πληροφορίες σχετικά με τιμές ή/και για να κλείσετε διαγνωστικό ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 210 4222 260 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

      yoda 1 Οκτωβρίου 2018
  • Θα ήθελα να ρωτήσω την τιμή της εξέτασης και εάν είστε συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ.

    ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ 14 Οκτωβρίου 2018
    • Καλημέρα σας. Η διαγνωστική πρωκτοσκόπηση γίνεται από Γενικό Χειρουργό, είναι σε προσφορά και το σκόστος της εξέτασης είναι 50€. Η YODA Μ.Η.Ν. δεν είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σα μπορείτε να καλέσετε στο 210 4222 260 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μέσα στην ιστοσελίδα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

      yoda 31 Οκτωβρίου 2018
  • Καλησπερα, θα ηθελα να μαθω τοκοστος της κολονοσκοπησης οπως επισης και αν βρεθει πολυποδας το συνολικο κοστος. Ευχαριστω.

    Κεφαλη Κατερινα 19 Οκτωβρίου 2018
    • Καλημέρα σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 4222 260. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

      yoda 18 Δεκεμβρίου 2018
  • Παρακαλω πολυ θα ηθελα να ενημερωθω περισσοτερο.Εν τω μεταξυ,εδω κ 2 βδομάδες
    με ταλαιπωρει αιμορροιδα κ χρησιμοποιω
    κρεμα προκτο-σιναλαρ…

    σισσυ μπουρνελη 3 Δεκεμβρίου 2018

Leave a comment

Your email address will not be published.