Χαμογελάστε Άφοβα: Λεύκανση Δοντιών Με Μια Επίσκεψη Στη YODA

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο τεστ παπ μαστός εξέταση γυναικολόγος
Χαμογελάστε άφοβα: Λεύκανση δοντιών με μια επίσκεψη στη YODA

Αν θέλετε να αποκτήσετε λαμπερό χαμόγελο και κατάλευκα δόντια, όπως αυτά που κοσμούν τα πρόσωπα των αστέρων του Hollywood, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι οδοντίατροι της Μονάδας YODA μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αισθητική σας ανησυχία με τις πλέον σύγχρονες, γρήγορες και ανώδυνες προσεγγίσεις.
Ένα φωτεινό χαμόγελο μπορεί να επιτευχθεί με ένα συνδυασμό θεραπειών αισθητικής οδοντιατρικής, με κυριότερη τη Λεύκανση των δοντιών.
Όταν εκτελείται σωστά, όπως μπορούν να εγγυηθούν οι ειδικοί της YODA, η Λεύκανση αποτελεί μια ασφαλή και χωρίς πόνο διαδικασία, η οποία προσφέρει ένα εντυπωσιακό και διαρκές αισθητικό αποτέλεσμα, παρεμβαίνοντας τόσο στο χρώμα όσο και στη φωτεινότητά των δοντιών.
Αποχρωματισμοί ή κηλίδες μπορούν να προκληθούν στα δόντια ως συνέπεια της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, το κάπνισμα ή τη χρήση προϊόντων καπνού, διατροφικών συνηθειών, όπως η συχνή κατανάλωση καφέ, τσαγιού, ερυθρών κρασιών ή ανθρακούχων αναψυκτικών, ή τραυμάτων στα δόντια.
Οι λεκέδες κάνουν τα δόντια να φαίνονται πρόωρα γηρασμένα και φθαρμένα, με ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο στην εμφάνιση και την ελκυστικότητα του χαμόγελου.
Η Λεύκανση των δοντιών γίνεται είτε στο οδοντιατρείο είτε στο σπίτι, οι οποίοι μπορούν κατά περίπτωση και να συνδυαστούν με γνώμονα το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Στο οδοντιατρείο
Η Λεύκανση πραγματοποιείται με τη βοήθεια μιας λάμπας LED ή ειδικού Laser. Πρώτα απομονώνονται τα ούλα με μια ειδική προστατευτική μεμβράνη και κατόπιν εφαρμόζονται στα δόντια ειδικά σχεδιασμένοι παράγοντες λεύκανσης (ζελέ), οι οποίοι αφήνονται να ενεργήσουν περίπου 15 με 30 λεπτά σε κάθε γνάθο. Η συνεδρία στο οδοντιατρείο διαρκεί από 40 λεπτά έως μία ώρα και μπορεί να επαναληφθεί ανάλογα με την περίπτωση.

 

Στο σπίτι
Η Λεύκανση γίνεται με ειδικούς νάρθηκες, οι οποίοι κατασκευάζονται από οδοντοτεχνίτη ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στα δόντια σας. Ειδικοί λευκαντικοί παράγοντες τοποθετούνται μέσα σε αυτούς τους νάρθηκες. Καλείστε να φορέσετε αυτούς τους νάρθηκες για ένα χρονικό διάστημα, το οποίο καθορίζεται από έναν συνδυασμό παραγόντων, όπως ο τύπος και η συγκέντρωση του λευκαντικού υλικού, το αρχικό χρώμα των δοντιών και το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Συνήθως, οι νάρθηκες φοριούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το αποτέλεσμα της Λεύκανσης μπορεί να κρατήσει για αρκετά χρόνια. Μπορεί να επηρεαστεί, όμως, σε βάθος χρόνου από το κάπνισμα και την υπερβολική κατανάλωση τροφών με χρωστικές ουσίες.
Σχεδόν ο καθένας με υγιή δόντια και ούλα είναι κατάλληλος για Λεύκανση των δοντιών. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η Λεύκανση έχει αντίκτυπο μόνο στο χρώμα των φυσικών δοντιών.
Γι’ αυτό και όσοι φέρουν προσθετικές αποκαταστάσεις πρέπει να συζητήσουν διεξοδικά με τον οδοντίατρό τους.
Οι ειδικοί της YODA έχουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική και θα σας προτείνουν ένα σχέδιο Λεύκανσης ειδικά σχεδιασμένο για τα δόντια σας, με το πλέον εγγυημένο αποτέλεσμα!