Οδοντικά εμφυτεύματα

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν τον πλέον προβλέψιμο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο αντικατάστασης των φυσικών δοντιών που έχουμε χάσει. Συνιστούν την πιο συντηρητική λύση στην περίπτωση μερικής η ολικής νωδότητας συγκριτικά με τις κλασσικές μεθόδους προσθετικής αποκατάστασης με γέφυρες ή οδοντοστοιχίες.

Η επιλογή των οδοντικών εμφυτευμάτων έχει σαν πλεονέκτημα να αποφεύγεται το τρόχισμα των παρακείμενων υγιών δοντιών που είναι απαραίτητο για την κατασκευή μιας γέφυρας όταν λείπουν λίγα δόντια. Όμως και στην περίπτωση απώλειας περισσοτέρων δοντιών, τα οδοντικά εμφυτεύματα υπερέχουν συγκριτικά με τις κινητές προσθετικές εργασίες (μερικές ή ολικές οδοντοστοιχίες που τοποθετούνται/ αφαιρούνται από το στόμα από τον ασθενή). Οι τελευταίες (αν και συνιστούν μια οικονομικότερη λύση) πολύ συχνά παρουσιάζουν μειωμένη συγκράτηση και σταθερότητα, καθώς και προβλήματα στην μάσηση, την αισθητική και την ομιλία του ασθενούς.

Αντίθετα, η αποκατάσταση με οδοντικά εμφυτεύματα οδηγεί σε:

 • Διατήρηση της ακεραιότητας των υγιών δοντιών δίπλα απ’ την νωδή περιοχή
 • Άριστη μασητική ικανότητα καθώς αποφεύγεται η αστάθεια των κινητών προσθετικών εργασιών
 • Αισθητική απόδοση παρόμοια με αυτήν των φυσικών δοντιών καθώς η εισαγωγή εμφυτευμάτων έχει σαν αποτέλεσμα την διατήρηση του όγκου του φατνιακού οστού και του ουλικού περιγράμματος γύρω απ’ το εμφύτευμα
 • Άνετη ομιλία και φυσική αποκατάσταση της εξωτερικής εμφάνισης του προσώπου στην περιοχή γύρω από το στόμα.

Στο οδοντιατρικό τμήμα της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA, χρησιμοποιούνται, εκτός των άλλων, οδοντικά εμφυτεύματα Straumann, με εγγυημένη ελβετική ποιότητα, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οδοντικών εμφυτευμάτωνσ τον κόσμο. Τα οδοντικά εμφυτεύματα Straumann ξεχωρίζουν γιατί:

 • Έχουν χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 4 εκατομμύρια περιστατικά σε παγκόσμιο επίπεδο
 • Είναι αποτέλεσμα 35 ετών επιστημονικής εμπειρίας και κλινικής μελέτης
 • Αποδεδειγμένα προσφέρουν την πιο γρήγορη διαδικασία οστεοενσωμάτωσης συκριτικά με όλα τα υπόλοιπα εμφυτεύματα της αγοράς
 • Έχουν 10ετή εγγύηση
 • Τηρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας
 • Έχουν πιστοποιητικά γνησιότητας

Επομένως τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν μια μακροχρόνια και απόλυτα προβλέψιμη λύση με ποσοστά επιτυχίας άνω του 95% λαμβάνοντας υπόψη την κλινική ικανότητα του οδοντιάτρου και τη σωστή επιλογή του εμφυτεύματος. ‘Έτσι ένας ασθενής μπορεί να απολαμβάνει τα οφέλη τους για πολλά χρόνια εξοικονομώντας το κόστος συντήρησης ή αντικατάστασης που απαιτούν οι κλασικές προσθετικές εργασίες σε βάθος χρόνου.

6 Comments

 • Θελω να ξερω την τιμη για μια γεφυρα τριων δοντιων με εφτυτευματα

  Πατασχου 29 Σεπτεμβρίου 2018
  • Καλημέρα σας. Για πληροφορίες σχετικά με τιμές ή/και για να κλείσετε διαγνωστικό ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 210 4222 260 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

   yoda 1 Οκτωβρίου 2018
 • Γεια σας.θα ήθελα να μάθω ποσο κοστίζει το ενα εμφύτευμα …έχω μεγαλο πρόβλημα στα δόντια μου και θα ήθελα να ξέρω το κοστος!!

  Αναστασία Ντοβολη! 3 Οκτωβρίου 2018
  • Καλημέρα σας. Για να βγει ένα τελικό κόστος για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων, θα πρέπει να προηγηθεί επίσκεψη στον Οδοντίατρο ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και να βγει το καταλληλότερο για την δική σας περίπτωση σχέδιο θεραπείας με βάση τις ανάγκες σας. Μπορείτε να κλείσετε ένα διαγνωστικό ραντεβού όπου θα πρέπει να φέρετε μαζί σας μια πανοραμική ακτινογραφία. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας μπορείτε να καλέσετε στο 210 4222 260 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

   yoda 31 Οκτωβρίου 2018
 • Καλησπερα, θελω να ρωτησω αν ενα οδοντικο εμφυτευμα ενσωματωθει στο κοκαλο,υπαρχει περιπτωση να χαθει μετα απο ενα χρονο, και αν χαθει βγαινει τελειος, η απλα κουνιεται, πονο αισθανομαστε οταν χανουμε ενα εμφυτευματα?Ευχαριστω…

  Γιαννης 16 Δεκεμβρίου 2018
 • Γειά σας.Ενδιαφερομαι για τα οδοντικά εμφυτεύματα και ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει για ένα εμφύτευμα παράδειγμα

  Nikos Sarmikasoglou 22 Μαρτίου 2019

Leave a comment

Your email address will not be published.