ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ DIVA

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

H τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων γίνεται πολύπλοκη όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη οστική δομή για να τα στηρίξει. Στην περίπτωση αυτή, απαιτούνται πολύπλοκες χειρουργικές διεργασίες για να αυξηθεί το οστό στήριξης των εμφυτευμάτων, οι οποίες όταν αφορούν στην οπίσθια περιοχή της άνω γνάθου  περιλαμβάνουν την ανοικτή τεχνική ανύψωσης του εδάφους του ιγμορείου. Η κλασσική αυτή μέθοδος ακολουθεί την οδό της ανοιχτής χειρουργικής προσπέλασης και αποδεικνύεται αρκετά χρονοβόρα, καθώς η τοποθέτηση του οδοντικού εμφυτεύματος συνήθως  πραγματοποιείται σε δεύτερο χρόνο.

Το εμφύτευμα DIVA είναι ένας πρωτοποριακός τύπος , οδοντικού εμφυτεύματος που απαλλάσσει τον ασθενή από τη χρονοβόρα, ανοιχτή χειρουργική  επέμβαση, όταν απαιτείται αύξηση του οστού στήριξης. Η τεχνική τοποθέτησής του είναι ελάχιστα επεμβατική, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ταλαιπωρία κατά την διάρκεια του χειρουργείου. Το κόστος της συγκεκριμένης μεθόδου είναι μικρότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες, ενώ το ίδιο ισχύει και για το χρόνο ολοκλήρωσης της οδοντικής αποκατάστασης, αφού ταυτόχρονα με την τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται και τοποθέτηση οστικού μοσχεύματος.

Η YODA, μια Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας που καινοτομεί παρέχοντας πολυτελείς υπηρεσίες υγείας σε οικονομικές τιμές και με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, δεν θα μπορούσε παρά να εντάξει το σύστημα DIVA στους κόλπους του Οδοντιατρικού Τμήματός της. Σε ένα περιβάλλον διαμορφωμένο σύμφωνα με τα ελβετικά πρότυπα, παραμένουμε κοντά σε κάθε ανάγκη των ασθενών μας, με ταχύτητα και συνέπεια.

ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.