Θεραπεία Κιρσών

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Σύντομη και ανώδυνη θεραπεία κιρσών

 

Στη σύγχρονη εποχή, η συχνότερη πάθηση των κάτω άκρων είναι οι κιρσοί. Χαρακτηριστικό τους είναι η μόνιμη παθολογική διαστολή των φλεβών και η δυσλειτουργία των βαλβίδων τους, με αποτέλεσμα την παθολογική παραμονή του αίματος στα πόδια. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι το οίδημα (πρήξιμο), το αίσθημα βάρους στα πόδια, ο πόνος, το κάψιμο, ο κνησμός (φαγούρα), οι μυϊκοί σπασμοί (κράμπες) και οι εμφανείς αντιαισθητικές φλέβες. Η θρόμβωση, η αιμορραγία, ο χρωματισμός του δέρματος και τα φλεβικά έλκη είναι οι πιο σοβαρές εξελίξεις της νόσου.

Σήμερα, η τεχνολογική πρόοδος έχει επιφέρει στη θεραπεία των κιρσών θεαματικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας της YODA επιτυγχάνεται ανώδυνη, αναίμακτη και αποτελεσματική θεραπεία, με νοσηλεία μερικών ωρών και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, η χρήση του ενδοαυλικού laser 1470nm με ακτίνα στις 360 μοίρες, επιδρά ομοιόμορφα σε όλη την περίμετρο του τοιχώματος της πάσχουσας φλέβας. Μετά το κλείσιμό της, η κυκλοφορία αποκαθίσταται μέσα από τις υγιείς φλέβες του δικτύου. Τυχόν άλλοι μικρότεροι κιρσωδώς διευρυμένοι κλάδοι αφαιρούνται από οπές ενός χιλιοστού στο δέρμα με μικρο-φλεβεκτομές, χωρίς ράμματα ή σημάδια.

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της YODA επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στο σπίτι του εντός ολίγων ωρών.

 

 

Μάθετε περισσότερα!
Κλείστε τώρα ραντεβού ή μάθετε περισσότερα για την σύντομη και ανώδυνη θεραπεία κιρσών πατώντας εδώ!

 Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού 

laser λέιζερ κύστη κόκκυγα κόκκυγος τρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο, περιεδρικό συρίγγιο
εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.