Ορθοδοντική Μετακίνηση

ορθοδοντική μετακίνηση, οδοντίατρος, Πειραιάς

Η Ορθοδοντική μετακίνηση με διάφανους νάρθηκες είναι μια σύγχρονη και εξαιρετικά εύχρηστη και αξιόπιστη ορθοδοντική θεραπεία, κατά την διάρκεια της οποίας τα δόντια ευθυγραμμίζονται με διάφανους νάρθηκες Clear Aligner υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Ειδικά για τους ενήλικες και τους εφήβους με μόνιμη οδοντοφυΐα, η παραπάνω μέθοδος παρέχει άριστα και πολύ προβλέψιμα  αποτελέσματα θεραπείας, με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο άνεσης.

Τα βασικά πλεονεκτήματά της αφορούν:

  • Την βέλτιστη και ακριβή ορθοδοντική μετακίνηση δοντιών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
  • Το προσιτό οικονομικό της κόστος, σε σχέση με εναλλακτικές επιλογές θεραπείας για την ευθυγράμμιση δοντιών.
  • Την μεγάλη άνεση που προσφέρουν, καθώς οι νάρθηκες είναι σχεδόν διαφανείς και ευχάριστα λείοι. Έτσι οι ασθενείς μπορούν να μιλήσουν ή να γελάσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
  • Την δυνατότητα αφαίρεσης κατά την διάρκεια της μάσησης και του βουρτσίσματος των δοντιών, μεγιστοποιώντας την άνεση του ασθενούς.

Η διαδικασία που ακολουθείται για ιδανικά αποτελέσματα  είναι:

  1. Οδοντιατρική εκτίμηση μετά από συζήτηση με τον οδοντίατρο σχετικά με το σύστημα της Clear Aligner
  2. Λήψη αποτυπωμάτων της άνω και κάτω γνάθου
  3. Δημιουργία ψηφιακών εκμαγείων προκειμένου να γίνει η ευθυγράμμιση των δοντιών απόλυτα ελεγχόμενη από ηλεκτρονικό υπολογιστή με βάση τις οδηγίες του οδοντιάτρου
  4. 3D παρουσίαση του τελικού αποτελέσματος της ευθυγράμμισης των δοντιών στον ασθενή, και ενημέρωση σχετικά με την διάρκεια/ κόστος της θεραπείας. Εφόσον ο ασθενής συμφωνήσει, γίνεται η εκτύπωση των ναρθήκων και η παράδοσή τους στον ασθενή με σαφείς οδηγίες χρήσης.
  5. Τακτική παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας από τον Οδοντίατρο, ενώ φοράτε τους νάρθηκες, μέχρι να ολοκληρωθεί η ορθοδοντική μετακίνηση.

Ο Οδοντίατρος είναι πάντα στην διάθεσή σας, ώστε να λύσει τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Ραντεβού με οδοντίατρο

Κλείστε τώρα ραντεβού με οδοντίατρο πατώντας εδώ!

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.