Ξαναγράψτε την ιστορία του δέρματός σας με Dermapen Microneedling

Clinical-Procedure

Το Dermapen microneedling είναι μια περιζήτητη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος που αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων. Χαρακτηρίζεται από τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα, αλλά και από την ασφάλειά της, αφού πρόκειται για μία απόλυτα φυσική μέθοδο. 

Σε αντίθεση με τις ενέσιμες θεραπείες, το Dermapen microneedling είναι μια εντελώς φυσική θεραπεία που διεγείρει τη διαδικασία αποκατάστασης και ανανέωσης του ίδιου του σώματος για τη δημιουργία κολλαγόνου. Οι μικρολεπτές βελόνες προσαρμόζονται σε διαφορετικά βάθη και ταχύτητες για τη δημιουργία κλασματικών καναλιών παρακέντησης στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα μικροκανάλια μεταφέρουν το meso-glide σας (έναν ορό που έχει επιλεγεί για να βοηθήσει στη διόρθωση της συγκεκριμένης ανησυχίας για το δέρμα σας) βαθιά στο δέρμα, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά του και παρέχοντας θεραπευτικά θρεπτικά συστατικά .

Η ανώτερη απορρόφηση του Meso-Glides σε συνδυασμό με μια φυσική ώθηση σε κολλαγόνο και ελαστίνη έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό .  

Το needling προσώπου με το Dermapen βοηθά να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες γραμμές, ρυτίδες και άλλες ατέλειες, αλλά μπορείτε επίσης να θεραπεύσετε διάφορα μέρη του σώματός σας. Τα χέρια, ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι όλες δημοφιλείς ζώνες, αλλά μπορείτε να θεραπεύσετε οπουδήποτε νιώθετε ότι χρειάζεται ενίσχυση κολλαγόνου για να επιδιορθώσετε την αραίωση, τη χαλάρωση, το κατεστραμμένο από τον ήλιο ή το προβληματικό δέρμα . Πιο αναλυτικά, το needling με Dermapen πραγματοποιείται για :

Η YODA-ODC είναι επίσημος συνεργάτης της Dermapen Microneedling και οι γιατροί της είναι οι πλέον κατάλληλοι για να εφαρμόσουν αυτή την επαναστατική μέθοδο αποκατάστασης του δέρματος. Μια διαβούλευση με τον ιατρό που θα κάνει την θεραπεία είναι απαραίτητη για να καθοριστεί πόσες διαδικασίες και σε ποιο διάστημα πρέπει να εκτελούνται. Μπορεί να προταθεί ένας συνδυασμός θεραπευτικών επιλογών, καθώς υπάρχουν πρωτόκολλα θεραπείας για όλες τις θεραπείες.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.