Οδοντιατρικό Τμήμα

Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά!

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο botox μπότοξ πλαστική χειρουργική

Διεύθυνση
Ηρώων Πολυτεχνείου 25, Πειραιάς

Τηλέφωνο
210 42 22 260

Γενική & Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα – Πρόληψη

Στη σύγχρονη εποχή, ολοένα και περισσότεροι απαιτούν ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο, προϋπόθεση του οποίου είναι ένα υγιές, φροντισμένο στόμα.

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο οδοντιατρικό τμήμα, επανδρωμένο με κορυφαίους στην ειδικότητά του ο καθένας οδοντιάτρους, που παρέχουν το σύνολο των οδοντιατρικών πράξεων. Παράλληλα, το τμήμα εξειδικεύεται και παρέχει όλες εκείνες τις επεμβατικές οδοντιατρικές πράξεις και υπηρεσίες που χρήζουν καταστολή, σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον με υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό και χειρουργική αποστείρωση.

 

Οι υπηρεσίες μας:

 • Γενική οδοντιατρική
 • Περιοδοντολογία – Εμφυτεύματα
 • Αισθητική οδοντιατρική

Το οδοντιατρικό τμήμα μας προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κάθε έναν που χρήζει αυτών. Παράλληλα όμως, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή των οδοντιατρικών πράξεων σε ειδικά κοινά:

 • Φοβικοί ασθενείς

Ως φοβικοί ασθενείς ορίζονται εκείνοι οι οποίοι ενώ έχουν και αποπνέουν μια συνολική ποιότητα, δεν επισκέπτονται τον οδοντίατρο, ούτε καν για απλό οδοντιατρικό έλεγχο, λόγω φοβίας για τις οδοντιατρικές πράξεις και υπηρεσίες, παραμελώντας τη στοματική τους υγιεινή. Η μέθη αποτελεί λύση και κίνητρο για επίσκεψη.

 • Α.ΜΕ.Α.

Xρήζουν απαραίτητα ειδικής φροντίδας για μια σωστή και ευχάριστη οδοντιατρική επίσκεψη, για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία, που παρέχεται με ελαφριά αγχώλυση ή μέθη, ανάλογα με την οδοντιατρική ανάγκη και υπηρεσία, από μια πλήρως στελεχωμένη και εξειδικευμένη ομάδα οδοντιάτρων.

 • Χρόνια πάσχοντες- Ανοσοκατασταλμένοι

Oγκολογικοί ασθενείς, διαβητικοί κ.ά., στους οποίους επίσης είναι αναγκαία η εμπειρία και εξειδίκευση οδοντιάτρων προκειμένου (ανάλογα με την οδοντιατρική ανάγκη και υπηρεσία και ακολουθώντας συγκεκριμένα πρωτόκολλα, με ελαφριά αγχώλυση ή μέθη), η οδοντιατρική επίσκεψη να γίνεται σωστά και να είναι ευχάριστη.

Περιοδοντολογία

Η YODA Μ.Η.Ν. παρέχει όλες τις υπηρεσίες του κλάδου της οδοντιατρικής που εξειδικεύεται στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των περιοδοντικών νοσημάτων.

Ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα, πλαστική χειρουργική των περιοδοντικών ιστών για αισθητική αποκατάσταση και πρόγραμμα παρακολούθησης των περιοδοντικών ασθενών, είναι μερικές από τις οδοντιατρικές εργασίες που αντιμετωπίζονται στο περιοδοντολογικό τμήμα της μονάδας μας.

 

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον διαρκώς εξελισσόμενο τομέα της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας, παρέχουμε τις πλέον σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες αποκαταστάσεις οδοντικών εμφυτευμάτων.

Στο τμήμα των εμφυτευμάτων της μονάδας μας αντιμετωπίζονται όλες οι τεχνικές οστικής αναγέννησης, με μοσχεύματα και μεμβράνες πλήρως πιστοποιημένα και επιλεγμένα από κορυφαίες εταιρίες βιοϊατρικής τεχνολογίας.

Τα εμφυτεύματα που χρησιμοποιεί η εξειδικευμένη Οδοντιατρική ομάδα που ασχολείται με την επιεμφυτευματική αποκατάσταση των ασθενών μας, παρέχονται από τη φημισμένη εταιρία Straumann.

Χειρουργική Στόματος

Στο γναθοχειρουργικό τμήμα του οδοντιατρικού τομέα της μονάδας μας, εκτελούνται χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούν κατάλληλο εξοπλισμό και μηχανήματα, τόσο για την σωστή αποστείρωση, όσο και για την ασφαλή διενέργεια ιατρικών πράξεων όπως:

Εξαγωγή έγκλειστου φρονιμίτη, χαλινεκτομή, ακρορριζεκτομή, προπροσθετική χειρουργική ακρολοφίας, αποκάλυψη εγκλείστου κυνόδοντα για ορθοδοντική μετακίνηση κ.α.

  

Η Αισθητική Οδοντιατρική είναι μια από τις πλέον μοντέρνες επεμβάσεις ομορφιάς. Αφορά τόσο άνδρες όσο και γυναίκες που ενδιαφέρονται για την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών τους, όσους δηλαδή θέλουν να χαμογελούν επιδεικνύοντας φωτεινά και όμορφα δόντια. Γίνεται με διάφορους τρόπους και εξατομικεύεται αποκλειστικά στις ανάγκες του κάθε ατόμου με:

 • Λεύκανση
 • Όψεις ρητίνης
 • Όψεις πορσελάνης
 • Κλασική προσθετική
 • Προσθετική επιεμφυτευμάτων
 • Ουλοπλαστική

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Η Ορθοδοντική μετακίνηση με διάφανους νάρθηκες είναι μια σύγχρονη και εξαιρετικά εύχρηστη και αξιόπιστη ορθοδοντική θεραπεία, κατά την διάρκεια της οποίας τα δόντια ευθυγραμμίζονται με διάφανους νάρθηκες Clear Aligner υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Ειδικά για τους ενήλικες και τους εφήβους με μόνιμη οδοντοφυΐα, η παραπάνω μέθοδος παρέχει άριστα και πολύ προβλέψιμα  αποτελέσματα θεραπείας, με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο άνεσης.

Τα βασικά πλεονεκτήματά της αφορούν:

 • Την βέλτιστη και ακριβή ορθοδοντική μετακίνηση δοντιών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
 • Το προσιτό οικονομικό της κόστος, σε σχέση με εναλλακτικές επιλογές θεραπείας για την ευθυγράμμιση δοντιών.
 • Την μεγάλη άνεση που προσφέρουν, καθώς οι νάρθηκες είναι σχεδόν διαφανείς και ευχάριστα λείοι. Έτσι οι ασθενείς μπορούν να μιλήσουν ή να γελάσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
 • Την δυνατότητα αφαίρεσης κατά την διάρκεια της μάσησης και του βουρτσίσματος των δοντιών, μεγιστοποιώντας την άνεση του ασθενούς.

Η διαδικασία που ακολουθείται για ιδανικά αποτελέσματα  είναι:

 1. Οδοντιατρική εκτίμηση μετά από συζήτηση με τον οδοντίατρο σχετικά με το σύστημα της Clear Aligner
 2. Λήψη αποτυπωμάτων της άνω και κάτω γνάθου
 3. Δημιουργία ψηφιακών εκμαγείων προκειμένου να γίνει η ευθυγράμμιση των δοντιών απόλυτα ελεγχόμενη από ηλεκτρονικό υπολογιστή με βάση τις οδηγίες του οδοντιάτρου
 4. 3D παρουσίαση του τελικού αποτελέσματος της ευθυγράμμισης των δοντιών στον ασθενή, και ενημέρωση σχετικά με την διάρκεια/ κόστος της θεραπείας. Εφόσον ο ασθενής συμφωνήσει, γίνεται η εκτύπωση των ναρθήκων και η παράδοσή τους στον ασθενή με σαφείς οδηγίες χρήσης.
 5. Τακτική παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας από τον Οδοντίατρο, ενώ φοράτε τους νάρθηκες, μέχρι να ολοκληρωθεί η ορθοδοντική μετακίνηση.

Ο Οδοντίατρος είναι πάντα στην διάθεσή σας, ώστε να λύσει τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Τους χώρους των χειρουργείων και τις υποδομές της YODA μπορούν να χρησιμοποιούν ιδιώτες οδοντίατροι, για τις επεμβατικές οδοντιατρικές των ασθενών τους οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν στα οδοντιατρεία τους.

Ομάδα Οδοντιατρικού τμήματος

Φιράς Χαμντέ

Φιράς Χαμντέ

Χειρουργός Οδοντίατρος DDS

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Με μακρά εμπειρία σε ιδιωτικά οδοντιατρεία και οδοντιατρικά κέντρα, συμμετέχει ενεργά στη Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Πόπη Πρωτόπαπα

Χειρουργός Οδοντίατρος

Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης σε διάφορα ιδιωτικά οδοντιατρικά κέντρα και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2010.

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Βασιλεία Τριανταφύλλου

Οδοντίατρος

Μετά την εργασία της ως βοηθός οδοντιάτρου, στο πλευρό προσθετολόγου και περιοδοντολόγου, ξεκίνησε να συνεργάζεται ως γενικός οδοντίατρος με ιδιωτικά ιατρεία.