Επιστημονικά Υπεύθυνοι Τμήματων

Βασιλική Αρβανίτη

Βασιλική Αρβανίτη / ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ – ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ

Έχοντας πάρει το πτυχίο της από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Παν/μιου Θεσσαλονίκης, η Βασιλική Αρβανίτη στη συνέχεια απέκτησε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας από το Τζάνειο Νοσοκομείο, αφού πρώτα είχε περάσει από το Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών. Υπήρξε Ερευνήτρια από το 2007 έως το 2009 στο Liver Transplantation and Hepatobiliary Unit στο Royal Free Hospital του Λονδίνου, όπου πήγε με υποτροφία που έλαβε από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος και το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ).
Μανουσαρίδης Ιορδάνης

Ιορδάνης Μανουσαρίδης / ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Αφού αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Ιορδάνης Μανουσαρίδης σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το ίδιο πανεπιστήμιο έλαβε το 2014 τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών». Το 2015 απέκτησε τον τίτλο της Ορθοπαιδικής Ειδικότητας. Έχοντας διατελέσει Senior House Officer Orthopaedic Surgeon στο Croydon University Hospital του Λονδίνου (2009-2010), το διάστημα 2017-2018 εργάστηκε ως υπότροφος ιατρός στην Κλινική Χεριού-Άνω Άκρου-Μικροχειρουργική στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Από το 2015 έως σήμερα είναι ιδιώτης Ορθοπαιδικός Χειρούργος, με εξειδίκευση στην Επανορθωτική Μικροχειρουργική και στη Χειρουργική Χεριού-Άνω Άκρου, ενώ το ερευνητικό του ενδιαφέρον εξαπλώνεται και στην Ορθοπαιδική Τραυματολογία.
Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος, MD

Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος, MD / ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Έχοντας αποφοιτήσει από το Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος διαθέτει ήδη μια πλούσια επαγγελματική εμπειρία, με ειδίκευση στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Γ.Ν.Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Μικροχειρουργικής  Κέντρου Μελανώματος και Μονάδας Εγκαυμάτων και μετεκπαίδευση στο Coventry και την Γλασκώβη. Στους σταθμούς της μέχρι τώρα πορείας του συναντάμε, το αντικαρκινικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ (ΕΑΝΠ), το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, αλλά και το Pure Clinics Glasgow του Μάντσεστερ. Παράλληλα με την επαγγελματική του δράση στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής της YODA, σήμερα είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτής νέων συναδέλφων σε ποικιλία ενέσιμων και ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής και Ευρωπαικής εταιρειας Πλαστικης Χειρουργικής και μετράει πλήθος δημοσιεύσεων, παρουσιάσεων και συμμετοχών σε σεμινάρια ανά τον κόσμο.
Παπαδάκης Παύλος

Παπαδάκης Παύλος / ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Γεννημένος στην Αθήνα, το 1981 πέρασε 9ος στην Ιατρική Αθηνών και 2ος στο Ιατρικό Τμήμα της ΣΣΑΣ το οποίο είχε επιλέξει. Μετά την ειδίκευσή του στη Δερματολογία στην Α’ Παθολογική Κλινική 401 ΓΣΝΑ (1990-1991) και στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» (1991-1994) εργάστηκε ως Επιμελητής και μετέπειτα ως Διευθυντής στο 401 ΓΣΝΑ και στη συνέχεια ως Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής του ΝΙΜΙΤΣ. Στο πλαίσιο του επιστημονικού του έργου έχει δημοσιευθεί πλήρως εργασιών, μετράει 61 ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ενώ συμμετείχε στην ψηφιακή έκδοση του Άτλαντα Κλινικής Δερματολογίας. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογίας και Αφροδιασιακής Εταιρείας καθώς και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (EADV).
Φιράς Χαμντέ

Φιράς Χαμντέ / ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DDS

Έχοντας το πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Φιράς Χαμντέ συνεχίζει ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Γναθοπροσωπική Χειρουργική. Παράλληλα έχει μια διαδρομή ως οδοντίατρος σε ιδιωτικά οδοντιατρεία και οδοντιατρικά κέντρα και συμμετέχει ενεργά σε εφημερίες και χειρουργεία στη Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, ελληνικά και αραβικά.