Ομάδα Τμημάτων

Μαρία Αρετή

Μαρία Αρετή / ΕΙΔΙΚΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Αφού αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών, η Κα Αρετή Μαρία σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το ίδιο Πανεπιστήμιο έλαβε το 2011 τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc στα « Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών » με ΑΡΙΣΤΑ. Το 1/2011 απέκτησε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας στη Ρευματολογία. Το 2014 εξειδικεύτηκε στην Βίντεο-τριχοειδοσκοπική ανάλυση των Ρευματικών παθήσεων στην Πανεπιστημιακή κλινική του San Martino στην Γένοβα. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Ρευματολογίας του Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ από το 2012 έως το 2015 μαζί με τον Καθηγητή Ρευματολογίας Κο Κήτα Γεώργιο. Συμμετείχε ως ομιλήτρια στη διδασκαλία των μεταπτυχιακών φοιτητών στο MSc « Μεταβολικά νοσήματα των οστών » από το 2012 έως 2014. Είναι εκπαιδεύτρια Ρευματολόγος σε σπουδαστές ΔΙΕΚ από το 2015 έως το 2021 σε Ιατρικά μαθήματα σε διάφορες Ιατρικές ειδικότητες. Το ερευνητικό της έργο άπτεται όλο το φάσμα των αυτοάνοσων ρευματικών παθήσεων, στα μεταβολικά νοσήματα των οστών και στην οστεοπόρωση. Από το 2012 έως και σήμερα είναι ιδιώτης Ειδικός Ρευματολόγος.
Χρήστος Παπαϊωάννου

Χρήστος Παπαϊωάννου / ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική, στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά και στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας “Η Παμμακάριστος”. Επιπλέον, πραγματοποίησε rotation στην Ουρολογία και συμμετοχή στα χειρουργεία και στη λειτουργία της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς “Οι Άγιοι Ανάργυροι”, καθώς επίσης και στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική και συμμετοχή στα χειρουργεία και στη λειτουργία της Α' Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Μεταξά". Είναι συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Θεόδωρος Αγγελόπουλος / Παθολόγος - Διαβητολόγος

Αριστούχος απόφοιτος  του 6ου Λύκειο Ζωγράφου το 1998, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών την ίδια χρονιά από όπου και αποφοίτησε με τον τέταρτο μεγαλύτερο βαθμό κτήσης πτυχίου του ακαδημαϊκού έτους  2004. Κατόπιν,  υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων Αρκαδίας για 15 μήνες και τη στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης Ιατρός στα Αρμόλια Χίου, κατά τη διάρκεια της οποίας πέρασε με επιτυχία τις πρώτες εξετάσεις του Βασιλικού Κολλεγίου των Παθολόγων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατόπιν, και για το διάστημα από τον Δεκέμβρη του 2007 έως το Σεπτέμβρη του 2009 εργάστηκε ως ειδικευόμενος Παθολογίας στα Νοσοκομεία Queen Elizabeth Hospital KL  και Maidstone Kent, πετυχαίνοντας και στις δεύτερες εξετάσεις του Βασιλικού Κολλεγίου των Παθολόγων. Παράλληλα, απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στους τομείς της προληπτικής Ιατρικής, αλλά και της αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών, συμμετέχοντας στο τακτικό πρόγραμμα εφημεριών των παραπάνω νοσοκομείων. Επίσης, ολοκλήρωσε με επιτυχία τα courses ACLS και EPLS. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την Ειδίκευσή του στην Παθολογία στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου, αποκτώντας την Ειδικότητα του Παθολόγου τον Οκτώβρη του 2012, ενώ παράλληλα ξεκίνησε την εκπόνηση της Διδακτορικής του Διατριβής στο Σακχαρώδη Διαβήτη με θέμα ΄΄ Η επίδραση της ταχύτητας πρόσληψης υδατανθράκων στη μεταγευματική λιπαιμία και τις ορεξιογόνες και ανορεξιογόνες ορμόνες του πεπτικού σε άτομα με ΣΔ τύπου 2΄΄. Μετά το πέρας της ειδίκευσής του ολοκλήρωσε για 1 έτος επιτυχώς την εξειδίκευσή του στη Διαβητολογία στο Διαβητολογικό τμήμα της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου, αποκτώντας εμπειρία στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη, του Διαβητικού ποδιού και της Παχυσαρκίας. Παράλληλα, ολοκλήρωσε με επιτυχία και βαθμό άριστα την Διδακτορική του Διατριβή τον Μάρτιο του 2016. Έλαβε την πρώτη θέση στον 1ο Διαγωνισμό Ιατρικών Γνώσεων στα πλαίσια του 38ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου το 2012, με έπαθλο 4/μηνη υποτροφία στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών υπό τον καθηγητή Παθολογίας-Ρευματολογίας κ. Μπούμπα. Έλαβε επίσης το βραβείο καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης στα πλαίσια του 10ου  Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας το 2014, εκθέτοντας τα αποτελέσματα της έρευνας από τη διατριβή του. Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και ελληνικά περιοδικά με συνολικά συντελεστή απήχησης (impact factor) 51.8 και περισσότερες από 55 αναφορές (citations)  στην βιβλιογραφική βάση PubMed. Από τον Φεβρουάριο του 2015 εργάζεται σαν Παθολόγος/Διαβητολόγος στη Β’ Παθολογική Κλινική  του Ιατρικού Π. Φαλήρου, με καθημερινή παρουσία στο Διαβητολογικό τμήμα, το Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολισμού και παράλληλη συνεργασία με το Κέντρο  Προληπτικής Ιατρικής και Ευεξίας. Παράλληλα, διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στο Πέραμα.
Ιωάννα Θεοφανίδου

Ιωάννα Θεοφανίδου / ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ

Γεννημένη το 1971 στον Άγιο Πέτρο του Κιλκίς, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 1995. Το 2003 απέκτησε τον τίτλο της Ειδικότητας της Γαστρεντερολογίας από το γαστρεντερολογικό τμήμα της Β.Π. Παθολογικής κλινικής ( Καθηγητής Σ. Ράπτης) του Νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Έκτοτε ασκεί την Γαστρεντερολογία όντας εγγεγραμμένη στα μητρώα του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και με έδρα το ιατρείο της στον Πειραιά. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Παθολόγο Δημήτρη Πλατανησιώτη.  
Δημήτρης Φ. Τριανταφυλλόπουλος MD

Δημήτρης Φ. Τριανταφυλλόπουλος MD / ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Αποφοίτησε με άριστα από την διεθνούς φήμης Ιατρική Σχολή Semmelweis. Ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία στα Νοσοκομεία Centre Hospitalier Universitaire Vaudois -  CHUV και pital Orthopedique de la Suisse Romande - HOSR στη Λωζάννη της Ελβετίας υπό τη καθοδήγηση των Καθηγητών Pierre – Francois Leyvraz, και  Alain Farron. Μέντορας του υπήρξε ο Ορθοπαιδικός, Γιώργος Κυρίτσης και καθοριστικός καθοδηγητής ο Ορθοπαιδικός, Γιώργος Μαραγκουδάκης όπου συνεργάστηκε αποκλειστικά μαζί του στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς του εργάστηκε σε διάφορα Νοσοκομεία της Αγγλίας ως έμμισθος επιμελητής και είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο του GMC ως Specialist Orthopaedics Surgeon και φέρει τον τίτλο του Consultant. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα και είναι Διευθυντής της Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών – Κλινικής Περιστερίου. Στη κλινική του πραγματοποιούνται προηγμένες τεχνικές στη χειρουργική του γόνατος, του ισχίου, του ώμου και της ποδοκνημικής με αρθροσκοπικές η ανοικτές τεχνικές ενώ παράλληλα διευθύνει το τμήμα Αναίμακτης Ορθοπαιδικής Χειρουργικής.
Χρήστος Καλκανδής

Χρήστος Καλκανδής / ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Χρήστος Καλκανδής απεφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης ''La Sapienza''. Εν συνεχεία και αφού ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου ειδικεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αθήνας. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ενδαγγειακή Χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου του Μιλάνου, υπό τον Καθηγητή Giorgio M. Biasi. Μεταπτυχιακό (Master) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ΄΄Ενδαγγειακές Τεχνικές στην Αντιμετώπιση των Αγγειακών Παθήσεων΄΄, με Διπλωματική εργασία: ''Χρήση καλυμμένων ενδοπροθέσεων με ραπαμυκίνη (sirolimus - eluting stents), σε σχέση με απλές μεταλλικές ενδοπροθέσεις (bare metal stents) στα κνημιαία αγγεία, μετά από μη ικανοποιητική αγγειοπλαστική, σε ασθενείς με κρίσιμη ισχαιμία των κάτω άκρων'', με βαθμό Άριστα. Έχει εξειδικευτεί στους Υπερήχους Αγγείων, με άδεια για εξάσκηση μετά από εξετάσεις στο Υπουργείο Υγείας - ΚΕΣΥ. Είναι κάτοχος του Advanced Trauma Life Support (A.T.L.S.). Έχει συμμετοχή σε ανακοινώσεις και παρουσιάσεις εργασιών σε Επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις και άρθρα σε περιοδικά. Είχε θέση Επιστημονικού Συνεργάτη στο Νοσοκομείο 417 ΝΙΜΤΣ Αθηνών (2013-2015). Θέση Επιμελητή Α' στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center από το 2015 έως τον Ιανουάριο του 2019, όπου και τοποθετήθηκε στην θέση του Επικεφαλή Αγγειοχειρουργικής Ομάδος στο ίδιο νοσοκομείο, έως και σήμερα. Είναι επίσης εξωτερικός συνεργάτης του Θεραπευτηρίου ''ΥΓΕΙΑ''. Από αρκετά χρόνια διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα και προσφάτως ξεκίνησε συνεργασία με τη πρότυπη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA, όπου πραγματοποιεί επεμβάσεις στο φλεβικό σύστημα με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση νέων εφαρμογών.
Ιωάννης Μπολάνης

Ιωάννης Μπολάνης / ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ - ΠΡΩΚΤΟΥ

Ο ιατρός Ιωάννης Μπολάνης γεννήθηκε στα Χανιά και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Α΄ Χειρουργικό Τμήμα & Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων του Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός». Εκτός της Γενικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής έχει εξειδικευθεί στη χειρουργική του λεπτού και παχέος εντέρου, του ορθού και του πρωκτού. Συγκεκριμένα ειδικεύεται στη χειρουργική των φλεγμονωδών παθήσεων του εντέρου (ελκώδης κολίτιδα, νόσος Crohn), των κινητικών παθήσεων (δυσκοιλιότητα, ακράτεια) καθώς και στη χειρουργική του καρκίνου του παχέος εντέρου και του ορθού. Εφάρμοσε και δημοσίευσε πρώτος στην Ελλάδα τη μέθοδο της διασφικτηριακής εκτομής με pull-through delayed anastomosis, με την οποία αποφεύγεται τόσο η μόνιμη όσο και η προσωρινή παρά φύση έδρα στον καρκίνο του ορθού κοντά στον σφιγκτήρα. Εφαρμόζει τις νέες χειρουργικές τεχνικές με laser και υπερήχους για παθήσεις όπως αιμορροΐδες, κύστη κόκκυγος, ραγάδα και συρίγγια. Το 2007 πήρε υποτροφία από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, ενώ έχει στο ενεργητικό του πλήθος δημοσιεύσεων, μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και συμμετοχών σε συνέδρια. Επίσης είναι reviewer του περιοδικού World Journal of Surgical Oncology σε θέματα χειρουργικής του εντέρου. Σήμερα είναι Διευθυντής της Κλινικής Γενικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Γαστρεντερικού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.bolanis.gr).
Παναγιώτης Κιοσπές

Παναγιώτης Κιοσπές / ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Έχοντας φοιτήσει στην Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας, ο Παναγιώτης Κιοσπές ολοκλήρωσε τριετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Στοματολογία, στην ίδια σχολή. Μετρά συνεργασίες με Δερματολογικές, Ρευματολογικές και Παθολογικές κλινικές και εξωτερικά ιατρεία, καθώς και σε αμιγώς Στοματολογικές κλινικές σε νοσοκομεία όπως ο Συγγρός, ο Ευαγγελισμός, το Λαϊκό και η κλινική Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νίκαια, ενώ είναι επιστημονικός συνεργάτης σε άλλες κλινικές και ιατρεία, σε Αθήνα και Πειραιά. Είναι επίσης μέλος της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Στόματος. Παράλληλα, συμμετέχει σε Επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες, με ανακοινώσεις και εισηγήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Βασιλεία Τριανταφύλλου

Βασιλεία Τριανταφύλλου / ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DDS

Η Βασιλεία Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Αποφοίτησε με άριστα από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εισήχθηκε στην Οδοντιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2018. Με το πέρας των σπουδών της, παρακολουθεί μια φορά την εβδομάδα στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, με στόχο την εξειδίκευσή της στον τομέα αυτό. Έχει συμμετάσχει σε δύο επιτοίχιες ανακοινώσεις, η πρώτη στο 3ο Συμόσιο Εμφυτευμάτων και Χειρουργικής Στόματος (HAOMS, Αθήνα 2019) και η δεύτερη στο 2nd Congress, Association for Pediatric Oral Surgery (APOS, Φλωρεντία 2019). Επιπλέον, έχει παρουσιάσει ελεύθερες ανακοινώσεις στο 4ο Αιγαιοπελαγίτικο Συνέδριο (Σάμος 2018) και στο 38ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό (Ιωάννινα 2018) . Στα φοιτητικά της χρόνια έχει εργαστεί ως βοηθός οδοντιάτρου, στο πλευρό προσθετολόγου και περιοδοντολόγου. Τον Ιούλιο του 2018 ξεκίνησε να συνεργάζεται ως γενικός οδοντίατρος με ιδιωτικά ιατρεία. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.
Παναγιώτης Αναπλιώτης

Παναγιώτης Αναπλιώτης / ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ – ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ

Μετά τις πτυχιακές σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μπολόνια, Ιταλίας, o Παναγιώτης Αναπλιώτης έλαβε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας από το ΠΓΝ Αλεξάνδρα. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην «Κλινική Διατροφή» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφής. Έχοντας περάσει από τον δημόσιο τομέα σε νοσοκομεία, όπως 251 ΓΝΑ, Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, ΠΓΝ «Αλεξάνδρα» και ΓΝ Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», ακολούθησε την πορεία του στον ιδιωτικό τομέα, δημιουργώντας το δικό του ιατρείο και ως επιστημονικά υπεύθυνος του Ενδοσκοπικού Τμήματος στο Ιατρόπολις Αργυρούπολης καθώς και ιατρός συνεργάτης στη Βιοκλινική Αθηνών. Παράλληλα έχει ενεργό συμμετοχή με ανακοινώσεις και παρουσιάσεις εργασιών σε Επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις και άρθρα σε βιβλία και περιοδικά. Μιλάει άπταιστα ιταλικά και αγγλικά, καθώς και γαλλικά.
Κατερίνα Ευγενίδη

Κατερίνα Ευγενίδη / ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ – ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ

Έχοντας πάρει το πτυχίο της από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Κατερίνα Ευγενίδη στη συνέχεια πήρε την ειδικότητά της στη Γαστρεντερολογία. Έχει μια σημαντική διαδρομή στον δημόσιο τομέα, σε νοσοκομεία όπως το Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Αγία Όλγα», όπου παραμένει έως και σήμερα επιστημονικός συνεργάτης, στη Β΄ Παθολογική – Ογκολογική κλινική του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» και στη Γαστρεντερολογική κλινική του 1ου Νοσοκομείου του ΙΚΑ καθώς επίσης και στον ιδιωτικό τομέα, όπως στη Β΄ Ογκολογική Κλινική του Θεραπευτηρίου Υγεία. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί ιδιωτικό γαστρεντερολογικό ιατρείο. Είναι μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας (ΕΓΕ), του EASL, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος και της ESGE. Παράλληλα, διευρύνει την επιστημονική της κατάρτιση παρακολουθώντας επιστημονικά σεμινάρια, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή με ανακοινώσεις και παρουσιάσεις σε Επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει, επίσης, πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά έντυπα και περιοδικά. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.
Νεκτάριος Ντουντουλάκης

Νεκτάριος Ντουντουλάκης / ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Αφού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης «La Sapienza» το 1995, επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Γενική Χειρουργική για δύο χρόνια, σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για οκτώ μήνες, στην Ουρολογία για δεκαοκτώ μήνες, στην Ωτορινολαρυγγολογία για έξι μήνες και στην Ορθοπεδική Θωρακοχειρουργική για έξι μήνες. Εκ παραλλήλου πραγματοποίησε το Αγροτικό του για δύο χρόνια στα Χανιά. Ακολούθησε ειδίκευση στην Πλαστική Χειρουργική, Επανορθωτική και Αισθητική, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και το 2006 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευρύ και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την Επανορθωτική Χειρουργική – Μικροχειρουργική, τη Χειρουργική Άκρας Χειρός καθώς και την Αισθητική Χειρουργική. Το 2006, αφού απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής, μετέβη εκ νέου στην Ιταλία για μετεκπαίδευση στο κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής στη Ρώμη με την επωνυμία «Center  of Aesthetic Plastic Surgery – Carlo Gasperoni MD» όπου έλαβε περαιτέρω εξειδίκευση στην Αισθητική Χειρουργική, τη γλυπτική σώματος και την εμφύτευση μαλλιών. Έως και σήμερα ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης του και συμμετέχει σε σειρά μετεκπαιδεύσεων και εξειδικευμένων σεμιναρίων στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους σε όλους τους τομείς της Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, δίπλα σε έμπειρους και διεθνώς καταξιωμένους χειρουργούς της εποχής μας. Επίσης, είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών (ενδεικτικά): του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ), της Ιταλικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS), του European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS), της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος (ΕΛΕΜΜΕΛ). Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ιατρικούς ομίλους, κλινικές και ιδιωτικά κέντρα της χώρας, ενώ παράλληλα διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην Αθήνα.
Πόπη Πρωτόπαπα

Πόπη Πρωτόπαπα / ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Έχοντας πάρει το πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Πόπη Πρωτόπαπα ολοκλήρωσε το τριετές Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ακίνητης Προσθετικής και Προσθετικής επί Εμφυτευμάτων του Α.Π.Θ. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης σε διάφορα ιδιωτικά οδοντιατρικά κέντρα, ενώ διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2010. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, καθώς και Ισπανικά.
Ιωάννης Σαμαρτζής

Ιωάννης Σαμαρτζής / ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – ΑΛΓΟΛΟΓΟΣ - ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ

Ο Σαμαρτζής Ιωάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου «GR. T. POPA» στο Ιάσιο της Ρουμανίας τα έτη 1.998-2.003. Το 2.006 ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις του ΔΟΑΤΑΠ και ξεκίνησε ειδικότητα αναισθησιολογίας στο Γ.Ν. Νίκαιας το 2.009. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του το 2.014 και πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις ειδικότητας τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως εξωτερικός συνεργάτης στις περισσότερες κλινικές της Αθήνας και του Πειραιά. Εκπαιδεύτηκε στον ιατρικό βελονισμό, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και των διεθνών κανόνων από την Ιατρική Εταιρεία Βελονισμού Ελλάδος και το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού την διετία 2.016-2.018. Παρακολουθεί την συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην αλγολογία για το 2.018, έχοντας ολοκληρώσει, ως τώρα τους δύο (2) πρώτους κύκλους. Είναι εκπαιδευτής στην βασική καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, ενώ κατέχει πιστοποίηση στην εξειδικευμένη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (A.L.S.) και στην αντιμετώπιση πολυτραυματία (A.T.L.S.). Είναι κάτοικος Πειραιά, έγγαμος, με ένα παιδί.