Οδοντιατρικό Τμήμα

Παναγιώτης Κιοσπές

Παναγιώτης Κιοσπές / ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Έχοντας φοιτήσει στην Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας, ο Παναγιώτης Κιοσπές ολοκλήρωσε τριετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Στοματολογία, στην ίδια σχολή. Μετρά συνεργασίες με Δερματολογικές, Ρευματολογικές και Παθολογικές κλινικές και εξωτερικά ιατρεία, καθώς και σε αμιγώς Στοματολογικές κλινικές σε νοσοκομεία όπως ο Συγγρός, ο Ευαγγελισμός, το Λαϊκό και η κλινική Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νίκαια, ενώ είναι επιστημονικός συνεργάτης σε άλλες κλινικές και ιατρεία, σε Αθήνα και Πειραιά. Είναι επίσης μέλος της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Στόματος. Παράλληλα, συμμετέχει σε Επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες, με ανακοινώσεις και εισηγήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Βασιλεία Τριανταφύλλου

Βασιλεία Τριανταφύλλου / ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DDS

Η Βασιλεία Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Αποφοίτησε με άριστα από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εισήχθηκε στην Οδοντιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2018. Με το πέρας των σπουδών της, παρακολουθεί μια φορά την εβδομάδα στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, με στόχο την εξειδίκευσή της στον τομέα αυτό. Έχει συμμετάσχει σε δύο επιτοίχιες ανακοινώσεις, η πρώτη στο 3ο Συμόσιο Εμφυτευμάτων και Χειρουργικής Στόματος (HAOMS, Αθήνα 2019) και η δεύτερη στο 2nd Congress, Association for Pediatric Oral Surgery (APOS, Φλωρεντία 2019). Επιπλέον, έχει παρουσιάσει ελεύθερες ανακοινώσεις στο 4ο Αιγαιοπελαγίτικο Συνέδριο (Σάμος 2018) και στο 38ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό (Ιωάννινα 2018) . Στα φοιτητικά της χρόνια έχει εργαστεί ως βοηθός οδοντιάτρου, στο πλευρό προσθετολόγου και περιοδοντολόγου. Τον Ιούλιο του 2018 ξεκίνησε να συνεργάζεται ως γενικός οδοντίατρος με ιδιωτικά ιατρεία. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.
Πόπη Πρωτόπαπα

Πόπη Πρωτόπαπα / ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Έχοντας πάρει το πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Πόπη Πρωτόπαπα ολοκλήρωσε το τριετές Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ακίνητης Προσθετικής και Προσθετικής επί Εμφυτευμάτων του Α.Π.Θ. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης σε διάφορα ιδιωτικά οδοντιατρικά κέντρα, ενώ διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2010. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, καθώς και Ισπανικά.
Φιράς Χαμντέ

Φιράς Χαμντέ / ΙΑΤΡΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ MD, DDS

Έχοντας το πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Φιράς Χαμντέ συνεχίζει ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Γναθοπροσωπική Χειρουργική. Παράλληλα έχει μια διαδρομή ως οδοντίατρος σε ιδιωτικά οδοντιατρεία και οδοντιατρικά κέντρα και συμμετέχει ενεργά σε εφημερίες και χειρουργεία στη Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, ελληνικά και αραβικά.