Ειρήνη Παραβάλου

Ειρήνη Παραβάλου

ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Η Ειρήνη Παραβάλου, είναι Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1996. Παρακολούθησε σαν βοηθός στην Γναθοχειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, από το 1996-1997. Ειδικεύτηκε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο Πανάνειο, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” και στο General Hospital στο Τορόντο του Καναδά από το 1999-2002.

Συμμετείχε σαν  επιστημονική συνεργάτης στην Γναθοχειρουργική Μονάδα της ΩΡΛ κλινικής του Π.Γ.Ν. Ν.Ιωνίας «Η Αγία Όλγα από το 2003-2004. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Παθοβιολογία Στόματος από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών 1999-2003. Συμμετείχε ως Επικουρική Επιμελήτρια στην Πανεπιστημιακή Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ΠΓΝ ο « Eυαγγελισμος» 2005-2006. Είναι τελειόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών 2014. Έχει δημοσιεύσεις σε αρκετά επιστημονικά Περιοδικά και Ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια. Έχει διατελέσει μέλος οργανωτικών επιτροπών και πρόεδρος σε συνεδρίες επιστημονικών συνεδρίων.

Από το 2008 μέχρι σήμερα, ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα και συνεργάζεται με Ιδιωτικές Κλινικές, δίνοντας έμφαση στον τομέα της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής και υπολογιστικής εμφυτευματολογίας.