Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος, MD

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος, MD

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Έχοντας αποφοιτήσει από το Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος διαθέτει ήδη μια πλούσια επαγγελματική εμπειρία, με ειδίκευση στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Γ.Ν.Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Μικροχειρουργικής  Κέντρου Μελανώματος και Μονάδας Εγκαυμάτων και μετεκπαίδευση στο Coventry και την Γλασκώβη. Στους σταθμούς της μέχρι τώρα πορείας του συναντάμε, το αντικαρκινικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ (ΕΑΝΠ), το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, αλλά και το Pure Clinics Glasgow του Μάντσεστερ.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δράση στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής της YODA, σήμερα είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτής νέων συναδέλφων σε ποικιλία ενέσιμων και ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής και Ευρωπαικής εταιρειας Πλαστικης Χειρουργικής και μετράει πλήθος δημοσιεύσεων, παρουσιάσεων και συμμετοχών σε σεμινάρια ανά τον κόσμο.