Νεκτάριος Ντουντουλάκης

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Νεκτάριος Ντουντουλάκης

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Αφού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης «La Sapienza» το 1995, επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Γενική Χειρουργική για δύο χρόνια, σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για οκτώ μήνες, στην Ουρολογία για δεκαοκτώ μήνες, στην Ωτορινολαρυγγολογία για έξι μήνες και στην Ορθοπεδική Θωρακοχειρουργική για έξι μήνες. Εκ παραλλήλου πραγματοποίησε το Αγροτικό του για δύο χρόνια στα Χανιά. Ακολούθησε ειδίκευση στην Πλαστική Χειρουργική, Επανορθωτική και Αισθητική, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και το 2006 απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού. Εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευρύ και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την Επανορθωτική Χειρουργική – Μικροχειρουργική, τη Χειρουργική Άκρας Χειρός καθώς και την Αισθητική Χειρουργική.

Το 2006, αφού απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής, μετέβη εκ νέου στην Ιταλία για μετεκπαίδευση στο κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής στη Ρώμη με την επωνυμία «Center  of Aesthetic Plastic Surgery – Carlo Gasperoni MD» όπου έλαβε περαιτέρω εξειδίκευση στην Αισθητική Χειρουργική, τη γλυπτική σώματος και την εμφύτευση μαλλιών.

Έως και σήμερα ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης του και συμμετέχει σε σειρά μετεκπαιδεύσεων και εξειδικευμένων σεμιναρίων στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους σε όλους τους τομείς της Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, δίπλα σε έμπειρους και διεθνώς καταξιωμένους χειρουργούς της εποχής μας.

Επίσης, είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών (ενδεικτικά): του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ), της Ιταλικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS), του European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS), της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος (ΕΛΕΜΜΕΛ).

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ιατρικούς ομίλους, κλινικές και ιδιωτικά κέντρα της χώρας, ενώ παράλληλα διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην Αθήνα.