Βασιλεία Τριανταφύλλου

Βασιλεία Τριανταφύλλου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DDS

Η Βασιλεία Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Αποφοίτησε με άριστα από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εισήχθηκε στην Οδοντιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2018.

Με το πέρας των σπουδών της, παρακολουθεί μια φορά την εβδομάδα στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, με στόχο την εξειδίκευσή της στον τομέα αυτό.

Έχει συμμετάσχει σε δύο επιτοίχιες ανακοινώσεις, η πρώτη στο 3ο Συμόσιο Εμφυτευμάτων και Χειρουργικής Στόματος (HAOMS, Αθήνα 2019) και η δεύτερη στο 2nd Congress, Association for Pediatric Oral Surgery (APOS, Φλωρεντία 2019). Επιπλέον, έχει παρουσιάσει ελεύθερες ανακοινώσεις στο 4ο Αιγαιοπελαγίτικο Συνέδριο (Σάμος 2018) και στο 38ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό (Ιωάννινα 2018) .

Στα φοιτητικά της χρόνια έχει εργαστεί ως βοηθός οδοντιάτρου, στο πλευρό προσθετολόγου και περιοδοντολόγου. Τον Ιούλιο του 2018 ξεκίνησε να συνεργάζεται ως γενικός οδοντίατρος με ιδιωτικά ιατρεία.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.