Βασιλεία Τριανταφύλλου

εξέταση γιατρός Πειραιάς YODA νοσηλία χειρουργείο

Βασιλεία Τριανταφύλλου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DDS

Η Βασιλεία Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Αποφοίτησε με άριστα από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εισήχθηκε στην Οδοντιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2018.

Με το πέρας των σπουδών της, παρακολουθεί εβδομαδιαίως στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και στο νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», με στόχο την εξειδίκευσή της στον τομέα αυτό.

Ανήκει στην συγγραφική ομάδα δύο επιστημονικών δημοσιεύσεων και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις, σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια: HAOMS Implants and aesthetics 2020, EAO Meeting Lisbon 2019, 39ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο(Ηράκλειο Κρήτης 2019), 3ο Συμόσιο Εμφυτευμάτων και Χειρουργικής Στόματος (HAOMS, Αθήνα 2019), 2nd Congress, Association for Pediatric Oral Surgery (APOS, Φλωρεντία 2019), 4ο Αιγαιοπελαγίτικο Συνέδριο (Σάμος 2018), 38ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό (Ιωάννινα 2018) κ.ά.

Στα φοιτητικά της χρόνια έχει εργαστεί ως βοηθός οδοντιάτρου, στο πλευρό προσθετολόγου και περιοδοντολόγου. Τον Ιούλιο του 2018 ξεκίνησε να συνεργάζεται ως γενικός οδοντίατρος με ιδιωτικά ιατρεία.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.